Am implinit 5 ani!
Google Plus: TravelWise Office
0244.899.649
0728.949.453
DETALII
EVENIMENTE
City break Amsterdam
City break Amsterdam
Tarif garantat! Zbor Tarom
Detalii
City break Florenta
City break Florenta
Tarif garantat! Zbor Blue Air
Detalii

Istanbul - autocar
183 eur/pers

Istanbul - autocar

3 nopti

 

 

 

Hotel 3*, mic dejun

 

 

Plecare:

23.04.2015

Tariful include:

Transport cu autocarul clasificat 4*
Cazare 3 nopti hotel 3* cu mic dejun
Insotitor de grup

Tariful nu include:

Excursiile optionale
Intrarile la obiective
Asigurare medicala

 

tarif 183 eur/pers in camera dubla

 

Ziua 1 ( 23 Aprilie ): Plecare la ora 04.00 pe ruta Bistrita - Tg Mures - Sighisoara - Brasov - Ploiesti - Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Stara Zagora - Edirne - Istanbul. Se ajunge in cursul serii. Cazare la hotel 3*.

 

Ziua 2 ( 24 Aprilie ):Dupa micul dejun puteti vizita centru orasului cu obiectivele principale impreuna cu insotitorul de grup (Moscheea Albastra - cea mai mare moschee din Istanbul, fiind si singura cu 6 minarete din Istanbul, Hagia Sofia - triumful crestinismului dar si simbol al Bizantului, Hipodromul, Palatul sultanilor - Topkapi - resedinta sultanilor si centru administrativ al Imperiului Otoman, vreme de aproximativ 400 de ani, precum si o sursa importanta de legende privind viata din harem).
Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar.

 

Ziua 3 ( 25 Aprilie ): In acesta zi puteti opta pentru o croaziera pe Bosfor, pentru a admira minunatele privelisti ce le ofera aceasta stramtoare ( cele 2 poduri peste Bosfor, Palatul Dolmabahce, MoscheaOrtakoy, Turnul Galata, Fortareata Rumeli Hisari, casele si gradinile in stil otoman, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan etc). Dupa amiaza puteti vizita Parcul Miniaturk - un parc de miniaturi ce a fost contruit relativ recent (2002). Este cel mai mare parc de acest gen din lume, avand 60.000 de metri patrati, avand o multime de cladiri din Istanbul si nu numai, construite la o scara de l la 25. Parcul are 3 zone mari: Anatolia, Istanbul si alte teritorii otomane.

 

Ziua 4 ( 26 Aprilie ):Dupa micul dejun aveti timp pentru ultimele plimbari si cumparaturi in aceasta fascinanta metropola. In jurul orei 16.00 se pleaca se tara. In functie de trafic si formalitatile vamale se ajunge in tara in cursul zilei de luni.

 

 

 

 


OFERTA PERSONALIZATA