Am implinit 5 ani!
Google Plus: TravelWise Office
0244.899.649
0728.949.453
DETALII
EVENIMENTE
City break Amsterdam
City break Amsterdam
Tarif garantat! Zbor Tarom
Detalii
City break Florenta
City break Florenta
Tarif garantat! Zbor Blue Air
Detalii

Croaziera Emiratele Arabe Unite - Dubai
de la 699 euro/pers

7 nopti

 

 

Vasul MSC Musica

 

 

Plecari din Bucuresti: 

2015-2016

12.12, 23.01, 30.01, 06.02, 13.02, 05.03, 12.03, 19.03, 26.03

 

 

 

- PENSIUNE COMPLETA -

 Dubai - Abu Dhabi - Fujayrah - Muscat - Khasab - Dubai

 

ZIUA 1 - Bun venit in Dubai!

Impresionant, sofisticat, opulent orasul Dubai este unul dintre cele mai cunoscute centre de cumparaturi, din lume. Atrage anual milioane de vizitatori, datorita infrastucturii ultra moderne.  Acesta este portul nostru de imbarcare, de aceea este bine ca planurile de vizitare si shopping sa le programam pentru ziua a 7-a cand vom avea la dispozitie o zi intreaga.

ZIUA 2 - Vizita in capitala Emiratelor Arabe Unite  - Abu Dhabi

Abu Dhabi este cunoscut drept « cel mai bogat oras din lume » fiind de asemenea si cel mai mare oras din cele 7 emirate.O lista"must-see" in Abu Dhabi include:  Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare constructie din lume realizata din marmura alba si a patra ca marime din lumea musulmana. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond.   In Abu Dhabi veti putea vizita, atat cladiri moderne, asa cum este Fundatia Culturala, locatie ce adaposteste o serie de evenimente culturale, fiind in acelasi timp si muzeu de arta contemporana; dar si un muzeu in aer liber ce recreaza mostenirea culturala: viata celor din desert, a pescarilor, a constructorilor de barci. Inainte de a experimenta shopping-ul in impresionantele mall-uri din Dubai, veti putea intra in contact cu produsele traditionale emirateze, realizate de artisti locali. Buticurile de suveniruri, aur, parfumuri traditionale, matasuri, covoare iraniene si ceramica va asteapta sa le treceti pragul.

ZIUA 3 - Distractie pe mare

In aceasta zi nu se va debarca. Asta inseamna ca va veti bucura de toate facilitatile vasului MSC Orchestra o zi intreaga!

ZIUA 4 -Khor al Fakkan orasul port din Sharjah

Ati vrea sa va petreceti ziua relaxandu-va la soare si ascultand valurile marii, in timp ce acasa iarna isi intra in drepturi? Sau ati vrea va imbogatiti spiritual, vizitand locuri mai vechi "decat timpul insusi"? Sau poate ca ati vrea sa practicati snorkeling si scuba diving in Marea Arabiei? Punctele de interes in acest periplu includ: o plimbare relaxanta in Parcul Doamnelor, piata centrala de condimente, la siturile arheologice, in portul Khor al Fakkam si la casacada Al Wurrayah.

ZIUA 5 - Muscat - Oman

Unul dintre pachetele de excursii propune un tur al orasului Muscat, ce include orprirea la forturile impunatoare Mutrah si Ruwi, care chiar daca sunt inchise publicului, sunt inca in uz. In acest itinerariu, sunt incluse si Marea Moschee a Sultanului Qaboos, una dintre cladirile importante pentru trecutul Omanului.   Marea Moschee este o cladire impresionanta, ce adaposteste al doilea cel mai mare covor lucrat manual, din lumea musulmana. In acest tur de oras veti face o vizita si la Moscheea Zawawi, construita din marmura roz, cunoscuta pentru forma inedita de floare de lotus intoarsa si in special pentru domul acoperit cu aur de 22 de carate. Dupa aceasta experienta spirituala, veti avea oportunitatea sa mergeti la cumparaturi in piata  cu produse traditionale, in special argint, saluri din casmir si o tamaie ce se gaseste doar in aceste regiuni.

ZIUA 6 - Kasab „Norvegia Arabiei"

Fondat in secolul al XVII-lea de catre portughezi, Kasab este un fost oras pescaresc, cunoscut azi drept „Norvegia Arabiei", datorita peisajului stancos dar si datorita asa ziselor fiorduri ce vor putea fi admirate din confortabila barca cu covoare si perne orientale.

ZIUA 7 - Dubai
Am amintit deja facilitatile de care dispune un impatimit de shopping. Dar tot in Dubai, vor putea evada intr-un paradis de plaje cu nisip fin si verdeata, in Al-Mamzar Park sau de ce nu, pot opta pentru o vizita la zoo. Cei mai activi dintre participantii la croaziera vor putea opta pentru o incursiune in desert cu in „desert safari". O vizita la Muzeul National din Dubai va va pune la curent cu evolutia deosebita a acestui oras, de la un mic sat pescaresc, la metropola ce avea sa devina 60 de ani mai tarziu. In completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, o locatie cu cladiri din secolul al XIX-lea, galerii de arta, cafenele si buticuri.

    

   

Tarife/persoana 12.12.2015

Tarife

Cabina Inside

699

Cabina Outside

898

Cabina Balcony

950

Copil 0-17,99 ani

302

 

Tarife/persoana 23.01, 30.01.2016

Tarife

Cabina Inside

719

Cabina Outside

918

Cabina Balcony

970

Copil 0-17,99 ani

322

 

Tarife/persoana 06.02, 13.02.2016

Tarife

Cabina Inside

739

Cabina Outside

938

Cabina Balcony

990

Copil 0-17,99 ani

322

 

Tarife/persoana 05.03, 12.03, 19.03, 26.03.2016

Tarife

Cabina Inside

759

Cabina Outside

958

Cabina Balcony

1010

Copil 0-17,99 ani

302

 

 

Orar de zbor Tarom:
OTP -DXB RO 0067 08:05 - 14:50
DXB - OTP RO 0068 15:45 - 19:00
*Orarul de zbor poate suferi modificari 

 

SERVICII INCLUSE:

Bilet de avion
Bucuresti-Dubai-Bucuresti, compania Tarom
Transfer aeroport- port- aeroport
7 nopti la bordul vasului de croaziera MSC Musica
3 mese principale si doua gustari intre mese
Apa si bauturi racoritoare la micul dejun
Asistenta turistica in limba romana pe parcursul programului
Apa, ceai, suc la dozator pe tot parcursul zilei
Participarea la activitatile zilnice la bordul vasului 

 

TARIFUL NU INCLUDE:

Taxa de aeroport: 145 euro/persoana -
Taxa portura: 120 euro/persoana - obligatorie (se va achita la agentie)
Asigurarea medicala de calatorie si storno (este necesara incheierea unei asigurari medicale de calatorie pentru Oman)
Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera-8,5 euro/pers/zi ; copii cu varsta pana la 14 ani nu achita service fee ; copii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani achita jumatate)
Pachete de bauturi pentru pranz si cina, excursii optionale 

 

 Formalitati:

La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu se accepeta pasaport temporar pentru calatoria in Dubai si in Oman. Pentru calatoria in Oman este necesara asigurarea medicala de calatorie.

 

OBSERVATII:

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.

BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment..

*Excursiile optionale se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data acostarii in port.

*Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

*Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

*Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

*Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.

*Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti;

 

 

 

 

 

 


OFERTA PERSONALIZATA