Am implinit 5 ani!
Google Plus: TravelWise Office
0244.899.649
0728.949.453
DETALII
EVENIMENTE
City break Amsterdam
City break Amsterdam
Tarif garantat! Zbor Tarom
Detalii
City break Florenta
City break Florenta
Tarif garantat! Zbor Blue Air
Detalii

Croaziera pe urmele faraonilor - Egipt
de la 485 euro/pers

7 nopti

 

 

Vasul MSC Musica

 

 

Plecari din Bucuresti: 

2015-2016

05.09, 12.09, 19.09, 26.09, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10, 07.11, 14.11, 21.11, 28.11, 07.05, 14.05, 21.05, 28.05, 04.06, 11.06, 18.06, 25.06

 

" PE URMELE FARAONILOR "

 

 KarnakValea Regilor – Ipet Isut – Luxor – Edfu – Kom Ombo – Aswan – Marea Rosie

 

 

ZIUA 1 - Sâmbătă

Întâlnire la aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru îmbarcare pe cursa charter Bucuresti–Hurghada. Ajungem în Hurghada unde se realizează transferul de la aeroport la hotel. Cazare şi cină la hotel 4*+.

ZIUA 2 - Duminică

Dimineata devreme pornim din Hurghada spre oraşul Luxor (250 km) unde ajungem in jurul orei 10.00. Ne imbarcam si facem check-in pe vasul de 5*, dupa care recomandam (optional) vizita la Karnak, localizat pe malul de est al Nilului, si la fabrica de papirus din apropiere. Cunoscut în antichitate sub denumirea de Ipet-isut, adică locul cel mai ales de pe pământ, Karnak este un oraş vechi de mai bine de 2000 de ani şi a fost dedicat triadei Amon, Mut şi Khonsu. Revenim la vas pentru pranz. Dupa masa se organizeaza excursia Bonus Tur de oras Luxor. Cazare şi cină pe vas.

ZIUA 3 - Luni

Dupa micul dejun va propunem sa descoperim misterele faraonilor in Valea Regilor (optional). Vizităm monumentele istorice de pe malul de vest al Nilului: Templul Reginei Hatshepsut, atracţia principală din valea „Mănăstirii Nordice”, cunoscut sub denumirea de „Splendoarea splendorilor”. Templul a fost proiectat de către Senemut, apropiat al curţii regale, în scopul de a servi drept loc al săvârşirii serviciilor religioase închinate reginei, după moartea acesteia. Vizitam apoi Coloşii lui Memnon, singurii Supravieţuitori ai templului funerar al lui Amenhotep al III-lea care, conform noilor descoperiri, a fost cel mai vast templu din Karnak. Cei doi coloşi au stat de strajă în ultimii 3400 de ani în necropola tebană, pe partea cealaltă a Nilului faţă de oraşul modern Luxor. Revenim la vas pentru pranz. Vasul isi va porni calatoria spre Esna, iar pe traseu se va vizita Habu (obptional). Cazare şi cină pe vas.

ZIUA 4 - Marti

Continuam traseul catre Edfo, iar după micul dejun vizităm (optional) Templul Horus din Edfu, care a fost construit în 180 de ani, 3 luni şi 14 zile. Templul a fost găsit îngropat de oamenii lui Napoleon în 1797 şi scos la suprafaţă în 1850. Templul are o cameră dedicată „industriei” parfumurilor. Pe pereţi se află toate reţetele parfumurilor egiptene. Excursia include transfer cu sareta spre templu si inapoi la vas. Revenim la vas pentur pranz. Dupa pranz, vasul continua spre Kom Ombo unde va acosta pentru innoptare. Cazare şi cină pe vas.

ZIUA 5 - Miercuri

Dupa micul dejun putem vizita (optional) rapid Kom Ombo inainte ca vasul sa plece catre Aswan. Considerat o poartă către Africa, acest oraş egiptean oferă turiştilor una dintre cele mai frumoase privelişti asupra Nilului. În Aswan, Nilul oferă cel mai frumos peisaj, curgând printre stânci de granit şi deşert. Două insule de smarald acoperite cu oaze de palmieri şi plante tropicale se remarcă: Insula Elephantine şi Insula Kitchener. Aceasta din urmă este cunoscută pentru grădinile şi plantele sale exotice aduse de generalul britanic Kitchener. Acestea continuă să înflorească şi astăzi. În Aswan vizităm (optional) Marele Baraj, realizare impresionantă a ingineriei moderne, construit de britanici între anii 1960 şi 1971, apoi extins, dar totuşi incapabil de a controla Nilul pentru irigaţii. Barajul are o înălţime de 111 m, o lungime de 3,5 km şi o lăţime de 1 km. Mai vizităm, la alegere, Templul Philae, închinat zeiţei Isis, sau Obeliscul neterminat, lung de 42 m, care odihneşte abandonat în cariera de granit roz, datorită unei fisuri transversale. După amiază facem o plimbare optionala cu feluca pe Nil. Cazare şi cină pe vas.

ZIUA 6 - Joi

De dimineaţă îţi propunem ca program opţional o vizită în Abu Simbel la Tempul lui Ramses al II-lea, monument considerat cel mai frumos templu ridicat de acest faraon. Faţada templului are 33 m înălţime şi 38 m lăţime şi este păzită de patru statui ale lui Ramses al II-lea. Este un templu unic şi datorită modului în care soarele luminează patru statui din interiorul templului (ale lui Ra-Harakhte, Ptah, Amun-Ra, şi Ramses al II-lea zeifi cat) doar în două zile din an 21 februarie, ziua regelui, şi pe 22 octombrie, ziua incoronării sale. Plecare catre Abu Simbel se face in jurul orei 3.00 dimineata, iar returul la vas pentru check out va fi la ora 11:00. Transfer catre Hurghada (400 km – aprox 6 ore). Cazare si cina la hotel 4*+ in Hurghada.

ZIUA 7 - Vineri

După micul dejun avem o zi întreagă să ne bucurăm de plajă, sau putem alege una dintre interesantele excursii opţionale: croaizera pe Marea Rosie in timpul zilei si seara o „Cina beduina” sau programul „1001 nopti spectaculoase” care este inclus pentru posesorii de Card Senior Voyage.

ZIUA 8 – Sâmbătă

Mic dejun. Check out de la hotel si transfer catre aeroport pentru zbor retur Hurghada-Otopeni.

 

SERVICII INCLUSE:

Biletul de avion zbor direct București-Hurghada-București;
Transfer aeroport– hotel– aeroport;
4 nopţi de cazare cu All Inclusive la hotel 4*+ in Hurghada ;
3 nopţi de cazare cu Pensiune Completa pe vas de 5* ;
Transfer Hurghada-Luxor si Aswan-Hurghada;
1/2 zi excursie (Tur de oras Luxor) opţională inclusă;
Asistenţă turistică pe perioada sejurului;
Ghid in limba romana

 

TARIFUL NU INCLUDE:

Taxele de aeroport 95 euro/ persoană
Taxa de viza - 24 euro/persoana
Bacsis - 10 euro/persoana
Bauturi pe vas, asigurare storno si medicala - nu este obligatorie insa agentia va sfatuieste sa o procurati;
Excursii optionale, intrarile la obiective

 

 Formalitati:

La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu se accepeta pasaport temporar pentru calatoria in Dubai si in Oman. Pentru calatoria in Oman este necesara asigurarea medicala de calatorie.

 

OBSERVATII:

*Persoanele care nu au însoțitor cu vârsta peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur.

BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.

* Excursiile opționale pot suferi modificări, iar programul concret, desfășurat pe zile, al excursiilor opționale se va primi la destinație.

* Excursiile opționale gratuite se vor organiza în prima sau în ultima zi, în drum spre aeroport sau hotel, în funcție de orarul de zbor.

* Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de minim 20 persoane.

* Hotelurile menționate în acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

* Tarifele afișate pot suferi modificări în funcție de fluctuațiile de preț ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriană.

*Atentie! In cazul in care este refuzata viza, nu se returneaza decat taxele de aeroport.

*Hotelul din Hurghada va fi anuntat inainte de plecare.

 

 

 

 

 


OFERTA PERSONALIZATA