Am implinit 5 ani!
Google Plus: TravelWise Office
0244.899.649
0728.949.453
DETALII
EVENIMENTE
City break Amsterdam
City break Amsterdam
Tarif garantat! Zbor Tarom
Detalii
City break Florenta
City break Florenta
Tarif garantat! Zbor Blue Air
Detalii

Israel
de la 495 Euro/pers

Israel

6 zile

 

Program pentru toate varstele!

Supliment nonseniori 50 euro

 

 

 

 

Plecari :

2015-2016

12.10, 23.11, 09.02, 15.03, 04.04, 11.04, 18.04, 27.04*, 02.05, 03.05, 10.05, 17.05, 24.05, 31.05

 *Pentru plecare de Paste supliment 100 euro/persoana.

 

 

Tarifele includ:

Biletul de avion
Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
Transfer aeroport- hotel- aeroport
taxe de aeroport
asistenţă în aeroport la sosire
5 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3*(categoria este valabilă şi aferentă pentru Israel)
demipensiune (2 mese pe zi - conform programului; intrare cu cină, iesire cu mic dejun)
taxe de intrare la obiectivele din program,
croazieră pe Marea Galileii

transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului

preot însoţitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba română

Nu sunt incluse:

taxiul pe Muntele Tabor (aproximativ 5 Euro de persoană)

taxiul la Mănăstirea Sf. Sava (aproximativ 5 euro de persoană)

biletul pentru telecabina și biletul de intrare la Cetatea Masada

tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)

supliment opțional pentru masa de prânz la croaziera pe Marea Galileii (aprox. 15 Euro/pers.)

mesele de prânz

cheltuieli personale.

 

Tarif 495 euro/persoana

 

Program:

 

î Ziua 1, București – Tel Aviv – Haifa

Intalnire în Aeroportul București OTOPENI la ora 07.45 pentru zbor București-Tel Aviv cu compania El Al. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne incepem vizita în Țara Sfântă urcând coasta Mării Mediterane pe urmele Sf. Petru până la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Scurt popas pentru vizitare la apeductul roman. Continuăm cu vizitarea orașului Haifa și a frumoaselor grădini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

 

î Ziua 2, Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Ne începem ziua la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin; continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost inștiințată de Arhanghelul Gavriil ca il va naște pe Iisus. Ne îndreptăm către Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Domnului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Ne vom relaxa cu o croaziera pe Marea Galileii. Mergem către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Iisus și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanța se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

 

î Ziua 3, Qumran – Massada – Marea Moartă

Mic dejun. Coborâm pe valea Iordanului cu oprire la râul Iordan - Yardenit unde este un locul amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan. Ajungem în zona orașului Ierihon, cel mai vechi oraș din lume și vizităm Qumran, locul unde au fost găsite manuscrisele de la Marea Moarta. De aici ne îndreptăm către Cetatea Massada –locul unde s-au luptat evreii cu romanii după care vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moarta – lipsită de viața și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar. Plecăm spre Ierihon, de unde vom avea vedere panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 

î Ziua 4, Ierusalim – Muntele Maslinilor – Bethleem – Biserica Nașterii Domnului

După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidita in forma de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăința a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom cobori cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. După aceea vom merge pe Muntele Sion unde sunt Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetati la Zidul Plângerii. După amiaza vom merge în Bethleem unde vom admira Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethleemului”). Cazare și cină în Bethleem.

 

î Ziua 5, Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva – Ierusalim – Via Dolorosa (Drumul Crucii)

După micul dejun, ne vom deplasa în pustiul Iudeii pentru a vizita Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor. De la Mănăstirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sf. Sava, mănăstirea care datează din sec. V și care adăpostește moaştele Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor). Apoi vom merge către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Vom pleca spre Ierusalim și vom intra în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 

î Ziua 6, Ein Karem – Tel Aviv – București

Mic dejun. Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Ne deplasăm către Tel Aviv și facem tur de oraș cu autocarul apoi vizităm orașul vechi Jaffa, unde admirăm biserica ce adăpostește moaștele Sf. Gheorghe. Transfer la aeroport pentru zborul spre țară.

 

 

Reduceri si suplimente: 

Supliment SGL 100 euro
Reducere a 3-a persoana 20 euro
Copil 6-11.99 ani reducere 20 euro in camera cu doi adulti

 

Observatii:

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.
BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.

Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.

Pentru plecarea de Paste – supliment 100 euro/pers (nu include masa festiva).
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

 

 

 

 

 


OFERTA PERSONALIZATA